❤️ پرواز روح امسال بیست و نهمین اجلاسیه نماز در کشور
❤️ پرواز روح
امسال بیست و نهمین اجلاسیه نماز در کشور برگزار شد. ماندگارترین تصویر ، دیدار دختران تازه مکلف با رهبر انقلاب و شور و شعف زایدالوصفشان از دیدن سیمای الهی رهبرشان بود. اجلاسیه نماز به محوریت آموزش و پرورش و با همکاری ستاد اقامه نماز برگزار می شود. هدف ، آشنایی دانش آموزان با اصلی ترین امر عبادی و ترویج نماز در گسترده ترین سازمان کشوری (آموزش و پرورش) است.
از یک هفته قبل به همت برادر آقای کاظم قوی پنجه و همکاری مدرسان امین ، مدیران ، مربیان پرورشی و دانش آموزان ، مقدمات برگزاری اجلاسیه نماز در شهرستان عشق آباد در تدارک بود و روز بیست و سوم بهمن ۱۴۰۱ در هیئت حسینی این اجلاسیه برگزار گردید.
ضمن قدردانی از زحمات متولیان امر ، تعریضی به کلیت این اجلاسیه تقدیم می نمایم
۱- پیوند عبادت با انسان عمدتا فطری است. ۹۹ درصد ما به دلیل داشتن والدینی نمازخوان ، مومن شده ایم. هنوز نجوای نماز صبح پدر که در سکوت سحرگاهی ، ما را از خواب کودکی بیدار می کرد در گوشمان زمزمه می کند. یا چادر نماز مادر که برایمان مقدس است . اینها خاطرات خوشایندی از دوران طفولیت و موثر در آینده ما است . به عبارتی ما نماز را دوست داشتیم ، چون عاشق والدینمان بودیم و البته با رشد فکری ، استدلال و تفکر نماز خواندن ما را توجیه عقلانی می کند.
انتظار می رفت در اجلاسیه پیوندی بین نماز و فطرت نوجوانان برقرار شود. مثلا سرودن مضامین نماز به گویش محلی ، شاید پیوندی بین نماز و فطرت برقرار کند. (و هر آنچه رگه هایی از اصالت و فرهنگ و فطرت ما دارد)
۲- امیدوارم از این موضوع سو برداشت نشود از دلایل اصلی ماندگاری فرهنگ عاشورا در بین ما شیعیان ، مردمی بودن آن است. ترویج نماز و دین هم از این قاعده مستثنی نیست. یعنی هر چقدر مردمی تر باشد اثر گذار تر است. البته وجهه عمومی بر دولتی آموزش و پرورش غالب است.
در مدارس ، نماز در دایره دوستانه دانش آموزان با متربی باشد ، نه اینکه قانون جبری مدرسه .
۳- نوجوان و جوان نیاز به دیده شدن دارد. تشویق نمازخوانهای مدرسه در صف جماعت و اهدای جایزه (در حد یک خودکار یا تسبیح) بسیار موثر است
۴- کنجکاوی ذهنی در سنین نوجوانی و جوانی امری گریز ناپذیر است و با گسترش فضای مجازی و پخش شبهات ، ذهن دانش آموزان ما آالوده به ویروس ضددینی شده است
باید به شبهات پاسخ گفت و گرنه تلنبار شدن شبهات در ذهن دانش آموز ، صفای باطنی او را آلوده می کند و مسئولیت متربی را مشکل.
۵- ما برای ایجاد یک انقلاب روحی ، نیاز به مداومت و ممارست تبلیغی در طول سال داریم.
راهکار
۱- جمع آوری شبهات و پاسخگویی
۲- برقراری ارتباط صمیمی متربی با همه دانش آموزان
۳- شرکت متربی در برنامه ها و فعالیت های تفریحی دانش آموزان
۴- اردوهای آموزشی
۵- بیان اهمیت شاکله ایمانی در پیشرفت دانش آموز در جلسات انجمن اولیا
۶- آموختن مدیریت فرهنگی توسط متربی
و
و
یا علی مدد
✍مهدی یزدانیان
@eshkabar
ارسال شده توسط:Ahmad Rajabzadeh
@eshkabar