♦️پیام های بهداشتی ویژه عید سعید قربان ◀️ذبح دام قربانی

♦️پیام های بهداشتی ویژه عید سعید قربان

◀️ذبح دام قربانی را در کشتارگاه های دام و تحت نظر کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و روحانیون ذبح شرعی انجام دهید.
◀️گوشت نذری تازه را قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال ( صفر تا ۴ درجه سانتی گراد) نگهداری نمائید.
◀️دل و جگر تازه دام نذری را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف نمائید.
◀️کشتار دام در معابر و اماکن مسکونی سبب گسترش عوامل بیماری زا می شود.
◀️کشتار دام در معابر و اماکن مسکونی سبب گسترش بیماریهای مشترک بین انسان ودام می شود.
◀️از رها نمودن امعاء و احشاء دام در معابر عمومی و مناطق مسکونی جدا خودداری نمایید.
◀️رها نمودن خون و فضولات دامی در معابر عمومی خطر انتقال بیماریهای سیاه زخم، تب خونریزی دهنده کریمو کنگو را به انسان افزایش می دهد.
◀️جهت بهره مندی از خدمات بهداشتی دامپزشکی در ایام عید قربان با تلفن های پست دامپزشکی عشق آباد (۳۲۸۵۳۲۱۷ و ۰۹۱۳۳۵۷۳۷۵۸) تماس حاصل فرمایید.
◀️ اکیپ های سیار و ثابت دامپزشکی در روز عید قربان آماده ارائه خدمات بهداشتی رایگان به شهروندان محترم می باشد.

✍پست دامپزشکی عشق آباد
@eshkabar
ارسال شده توسط:۰۹۱۳۲۵۰۲۰۳۹ علی رجب زاده
@eshkabar

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن