تفاهم نامه مشترک در راستای ارائه خدمات قضایی رایگان به
تفاهم نامه مشترک در راستای ارائه خدمات قضایی رایگان به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی منعقد شد/ با عمل به دستور رییس قوه قضاییه از امروز دیگر کسی به دلیل نداشتن تمکن مالی از دریافت خدمات قضایی محروم نخواهد شد
مراسم امضای تفاهم نامه مشترک در راستای ارائه خدمات قضایی رایگان، بین کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی برگزار شد.
در ابتدای جلسه بختیاری رییس کمیته امداد گفت: نگاه به محرومان باید نگاه مهربانی باشد و نباید تکریم آنها را زیر سئوال ببریم.
وی ادامه داد: باید میز خدمت فعال باشد و کسانیکه در دفاترالکترونیک هستند این افراد را راهنمایی کنند و از اعضای هیات مدیره کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میخواهیم که این کمکها ادامه یابد.
وی تصریح کرد: باید اولویت به خانواده ایتام، روستاییان و کسانی که استطاعت مالی ندارند، داده شود؛ چرا که دسترسی خیلی سختی دارند.
در ادامه قبادی رییس سازمان بهزیستی گفت : بعد از جلسهای با رییس قوه قضاییه، تلاش شد تا در نهایت به یک تفاهم نامهای رسیدیم تا سازوکاری برای رسیدگی به امور قضایی و ارائه خدمات در کمیته امداد و بهزیستی فراهم شود.
وی ادامه داد: استفاده مدجویان از این امکانات برای احقاق حقوقشان از جمله اهداف بود؛ امروز یکی از وسایل پیگیری حقوق این افراد فراهم خواهد شد تا روند احقاق حقوق آنها هموار شود. امید است بتوانیم وسیلهای باشیم که این افراد به حقوق خود برسند.
قبادی گفت: امید است نه تنها در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بلکه در سایر موارد نیز تکریم شوند و بدانیم این عزیزان اگرچه محرومترین اقشار جامعه هستند، اما محبوبترین به شمار میروند.
در ادامه زارع پور رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: قدم امروز گام بلندی است که باعث بسی خوشحالی است.
وی افزود: رییس قوه قضاییه همواره تاکید داشتند که مبادا کسی به دلیل تمکن مالی از دادرسی باز بماند.
زارع پور تاکید کرد: باید شان و منزلت کسانی که مشمول تفاهم نامه میشوند رعایت شده و کسی متوجه عدم دریافت هزینه از این افراد، نشود.
وی ادامه داد: به زودی سامانهای راه اندازی میشود تا مشخصات مشمولان به طور اتوماتیک در این سامانه باشد و اطلاعات را خواهیم گرفت تا در اختیار دفاتر قرار دهیم و کسی به دلیل هزینه دفاتر از احقاق حقوقش باز نماند.
روحانینیا مدیرعامل کانون خدمات الکترونیک قضایی نیز گفت: در حال حاضر در کشور حدود ۱۱۰۰ دفتر خدمات الکترونیک قضائى وجود دارد که به عنوان ویترین قوه قضاییه است و در نقاط مختلف کشور مستقر هستند و بخش عمدهاى از وظایف قوه قضاییه در این دفاتر انجام مى شود و صلاحیتهاى جدیدی نیز به آنها داده خواهد شد.
وی با اشاره به تاکیدات ریاست قوه قضاییه، اظهار کرد: توفیقی است که کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بتواند در این زمینه و در حمایت از اقشار محروم و تحت پوشش ورود کند.
روحانینیا تصریح کرد: با امضای این تفاهمنامه مىتوانیم ادعا کنیم افراد محرومی که به دفاتر مراجعه میکنند، به تدریج از این امکان بهرهمند مىشوند که هیچ پرداختى نداشته باشند و این توفیقی براى نظام اسلامى است.
گفتنی است در پایان تفاهم نامه مشترک در راستای ارائه خدمات قضایی رایگان به امضای طرفین رسید.
#من_هم_ماسک_میزنم
عشق آباد خبر
@eshkabar
ارسال شده توسط:۰۹۱۳۲۵۰۲۰۳۹ علی رجب زاده
@eshkabar