گوشت قربانی را بلافاصله بعد از ذبح مصرف نکنید گوشت قربانی

گوشت قربانی را بلافاصله بعد از ذبح مصرف نکنید گوشت قربانی
گوشت قربانی را بلافاصله بعد از ذبح مصرف نکنید

گوشت قربانی برای جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام، باید حداقل ۲۴ ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی
@eshkabar https://t.me/joinchat/AAAAAD6vCRF0Z_pJFaBTzA
ارسال شده توسط:ابوطالب رضایی
@eshkabar

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن