مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: روغن

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

روغن خوراکی با عنوان «روغن سه کاره» وجود ندارد

کاربرد انواع روغن ها و چربی های خوراکی، عبارت است از پخت و پز، سالاد و سرخ کردن و برای انتخاب مناسب باید پروفایل یا ترکیبات هر روغن را بسته به نوع کاربرد آن در نظر گرفت.

سازمان ملی استاندارد هیچگونه تاییدیه ای به «روغن مصرفی سه کاره» نداده است و این عبارت که باعث القاء شبهه در کیفیت و مصرف برای مصرف کنندگان شده است، به هیج وجه مورد تایید نیست.

برای پیشگیری از افزایش کلسترول خون، توصیه می شود به جای روغن حیوانی و روغن نباتی جامد و نیمه جامد از روغن های مایع کلزا، زیتون و روغن آفتابگردان در حد اعتدال مصرف شود.

http://behdasht.gov.ir/XnB
.
پویش #ره_سلامت
#من_ماسک_میزنم
#هرخانه_یک_پایگاه_سلامت
#من_هم_ماسک_میزنم
عشق آباد خبر
@eshkabar
ارسال شده توسط:۰۹۱۳۲۵۰۲۰۳۹ علی رجب زاده
@eshkabar

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن