‍ برگزاری اولین جلسه کارگروه نظارت بر آرد و نان

‍ برگزاری اولین جلسه کارگروه نظارت بر آرد و نان شهرستان در سال ۱۴۰۱
اولین جلسه کارگروه نظارت بر آرد و نان شهرستان در سال جدید با حضور معاونت محترم برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان، بخشداران محترم بخش مرکزی و دستگردان و نماینده محترم بخشداری دیهوک و سایر اعضا در محل سالن جلسات جهاد کشاورزی شهرستان طبس تشکیل و پس از ارائه گزارش آقای مهندس بخشایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس در خصوص اقدامات انجام گرفته در رابطه با حوزه آرد و نان و نانوائی های سطح شهرستان در ایام پایانی سال ۱۴۰۰ و نوروز سال ۱۴۰۱ از جمله تعداد ۲۰۳ بازرسی انجام شده از ابتدای دیماه ۱۴۰۰، تشکیل ۱۱ پرونده تخلف با مجموع ۴۰۴ میلیون تومان جریمه برای واحدهای متخلف، پی گیری های انجام شده در رابطه با اخذ سهمیه آرد خام ویژه نانوائی های کشیک ایام نوروز از طریق استان به میزان ۳۳ تن و همچنین روند اصلاح تعطیلی مجاز نانوائی ها و توزیع آرد روستایی موارد زیر در جلسه در جهت نظارت بیشتر مطرح و مصوب گردید.
۱- نصب بنر حاوی اطلاعات تعطیلی مجاز و ساعات پخت در معرض دید همشهریان یا پشت درب ورودی هر نانوائی
۲- رعایت ساعات پخت و تعطیلی مجاز (درصورت تعطیلی غیر مجاز و هماهنگ نشده، ضمن ارجاع پرونده تخلف واحد نانوایی به اداره محترم تعزیرات جهت اعمال مجازات های مقرر در قانون صنفی، نسبت به کسر مقدار یک تن سهمیه آرد واحد خبازی متخلف در ماه آتی اقدام خواهد گردید)
۳- اخذ مرخصی نانوایی در مواقع اضطراری جهت تعطیلی غیر از روزهای مجاز در سطح شهر طبس با هماهنگی جهاد کشاورزی و در بخش ها با هماهنگی بخشداری ها انجام خواهد گردید. به منظور جلوگیری از کمبود نان، سهمیه آرد روزهای مرخصی به سایر نانوایی های دارای ظرفیت پخت منتقل خواهد شد.
۴- واحدهای خبازی در ساعات پخت مجاز و در حضور مشتری اجازه بسته بندی نان و یا پخت سفارشی را ندارند.
۵- ساماندهی و درج قیمت مصرف کننده روی کلیه نان های بسته بندی شده درب سوپر مارکت ها و خوار و بار فروشی ها که از طریق بعضی از نانوائی های سطح شهرستان طبس عرضه می گردد. (اتاق اصناف شهرستان مصوبه مزبور را به نانوایی هایی که اقدام به بسته بندی نان می کنند ابلاغ خواهد نمود)
۶- جهت تعیین تکلیف افزودنی های مانند سبزی، کنجد، روغن و … به نان که خود منجر به افزایش قیمت نان می شود، مقرر شد پس از بررسی موضوع در کمیته کارشناسی آرد و نان، نتیجه در کارگروه آتی آرد و نان شهرستان مطرح تا تصمیمات لازم اتخاذ گردد.
روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان طبس
@eshkabar
ارسال شده توسط:Ahmad Rajabzadeh
@eshkabar

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن