مصرف نمک های دریایی عامل نارسایی کبد است مدیر گروه


مصرف نمک های دریایی عامل نارسایی کبد است

مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت یزد با هشدار به خانواده‌ها در مصرف نمک های دریایی، گفت: استفاده از این ماده در تهیه غذا منجر به نارسایی‌های کبدی و انواع مشکلات جسمی در افراد می‌شود./ایرنا
@eshkabar
ارسال شده توسط:Ahmad Rajabzadeh
@eshkabar

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن