✅★ خواص کاکل شور ★ ♦️مصرف کاکل شوربه‌جای نمک همراه

✅★ خواص کاکل شور ★

♦️مصرف کاکل شوربه‌جای نمک همراه با غذا/ افزایش ضریب هوشی کودکان

  مصرف به اندازه گیاه کاکُل با داشتن یُد، پتاسیم و فیبر بالا توصیه می‌شود.

 گیاه کاکُل سرشار از سدیم و پتاسیم است که سدیم موجود شورمزه بودن این گیاه را بوجود می‌آورد و پتاسیم از افزایش فشارخون تا حد زیادی جلوگیری می‌کند.

هر فرد مبتلا به فشارخون بالا می‌تواند در هر وعده از ۲ تا ۳ گرم نمک استفاده کند که بهتر است نمک‌ از وعده‌های غذایی حذف شود و به جای آن سی گرم گیاه کاکل با غذا مصرف گردد که طعم شوری غذا حفظ شده و موجب افزایش فشارخون نشود.

 افرادی که به فشارخون بالا مبتلا نیستند می‌توانند در هر وعده به میزان ۶۰ گرم از این گیاه به همراه غذا استفاده کنند.

کاکل جایگزین مناسبی برای ماهی و میگو

 گیاه کاکل سرشار از ید است که در کودکان بهره هوشی را بالا می‌برد و در میانسالان روند زوال مغز را کاهش می‌دهد.
ید به میزان بالا در فرآورده‌های دریایی یافت می‌شود و این گیاه نیز منبع غنی از این ماده می‌باشد که برای خانواده‌های کم‌درآمد می‌تواند تا حدودی جایگزین مناسبی برای ماهی و میگو در سبد غذایی خانوار باشد.

  مصرف به اندازه گیاه کاکل با نظر کارشناسان می‌تواند در درمان گواتر، تنظیم فشارخون و تنظیم میزان آب بدن مؤثر باشد.
@eshkabar
ارسال شده توسط:Ahmad Rajabzadeh
@eshkabar

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن