‍ #نماینده_منتخب_پیگیر_امور_دانش‌بنیان #نصیرایی_دنبال_شکوفایی_در_استان #خراسان_جنوبی_پتانسیل_دارد حجت الاسلام مجید نصیرایی نماینده منتخب مردم فردوس، طبس،

‍ #نماینده_منتخب_پیگیر_امور_دانش‌بنیان
#نصیرایی_دنبال_شکوفایی_در_استان
#خراسان_جنوبی_پتانسیل_دارد

حجت الاسلام مجید نصیرایی نماینده منتخب مردم فردوس، طبس، سرایان و بشرویه با دکتر علی وحدت رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی کشور دیدار و گفتگو کرد.

حجت الاسلام نصیرایی در این نشست خواستار توجه ویژه به جوانان فعال و خلاق خراسان جنوبی، انرژی‌های نو و استفاده از انرژی خورشیدی، شرکت های دانش بنیان استان در حوزه ICT شد.

نماینده منتخب مردم در مجلس یازدهم افزود: کویر دارای مردمانی سخت‌کوش، خونگرم، کم‌توقع و پرکاری هستند و در استان خراسان جنوبی جوانان فعال و خلاقی وجود دارند که اگر فکر و ایده آنها مورد حمایت قرار بگیرد، می توانند کارهای بزرگی انجام دهند.

وی تصریح کرد: در بازدیدی که از پارک علم و فناوری خراسان جنوبی داشتیم؛ اجرای طرح‌های مطالعه نشده در مرکز استان به دلیل دوری از مرکز و ضعف ارتباط یکی از درخواست‌های جدی آنها بود که البته عمده کارهای شرکت های دانش بنیان استان در حوزه ICT است و در حوزه آب و کشاورزی نیز فعالیت‌هایی را آغاز کرده‌اند.

وکیل ملت در مجلس یازدهم افزود: بحث انرژی های نو و استفاده از انرژی خورشیدی در منطقه طبس و فردوس پتانسیل بالقوه ای است که هنوز به آن پرداخته نشده است و اگر از صنایع تولید برق حمایت شود؛ بهبود در معیشت مردم اتفاق خواهد افتاد و دسترسی به کشورهای افغانستان و پاکستان و شرق آسیا از ویژگی های دیگر منطقه است که باید مورد توجه جدی دولت قرار گیرد.

حجت‌الاسلام نصیرایی تاکید کرد: در مجلس شورای اسلامی این آمادگی را داریم که از فعالیتهای صندوق نوآوری و شکوفایی کشور حمایت کنیم.

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ایران هم در این جلسه؛ رهبر معظم انقلاب را حامی جدی نوآوری و شرکت ها دانش بنیان برشمرد و گفت: کشور ما در موارد متعدد، تحریم را تجربه کرده‌ است و حتی در تجهیزات ساده مانند ماسک و ژل ضدعفونی کننده ما را تحریم کردند و به ما نفروختند اما فرزندان و جوانان کشور نشان دادند که توان تولید تجهیزات پیچیده پزشکی در داخل کشور وجود دارد اما متاسفانه افرادی در بدنه حاکمیت دیده می شوند که منافع گره خورده ای با واردات دارند.

دکتر علی وحدت با اشاره به بحران کرنا در سراسر جهان افزود: این بحران امکان مقایسه بین کشورها را فراهم کرد و توانایی کشور ایران را در توانایی تولید و مدیریت بحران نشان داد.

وی تصریح کرد: تعداد ۵ هزار شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر در این حوزه از چهره‌های علمی و نخبگان فعال هستند اما تاخیر در اجرایی شدن قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان باعث شد که صندوق از شرکت‌ها عقب بیفتد ولی از حدود ۲ سال قبل روند خوبی را تجربه کردیم.

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ایران در ادامه چند پیشنهاد برای استان خراسان جنوبی مطرح کرد و گفت: در طرح های توسعه به ویژگی های خاص منطقه توجه شود و
در حوزه فناوری زیست بوم مرتبط با حرف و فناوری شکل بگیرد یعنی همه المان ها و اجزای مرتبط با صنعت و فناوری در دسترس باشد.

وحدت افزود: ما تلاش کردیم در کشور صندوق‌های پژوهش و فناوری شکل بگیرد و این صندوق ها به عنوان نمایندگان صندوق شکوفایی و نوآوری در استان ها مسئول حمایت از صنایع هستند که این صندوق ها غیردولتی است.

علی وحدت خاطرنشان کرد: مجوز صندوق پژوهش و فناوری در استان خراسان جنوبی صادر شده است اما شرکت‌های خصوصی شریک برای تشکیل آن مشارکت نکردند و لازم است که پارک علم و فناوری استان فعال شود و فضاهای کار چ اشتراکی بیشتر مورد توجه قرار گیرد و همچنین صندوق پژوهش و فناوری خراسان جنوبی نیز فعال گردد.

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی کشور تاکید کرد: لازم است در استانداری خراسان جنوبی شورای نوآوری تشکیل شود و با حضور کارشناسان و متخصصین و روسای دانشگاه و افراد بادغدغه مباحث توسعه‌ای استان اولویت بندی گردد.

وی همچنین خواستار تشکیل فراکسیون نوآوری و شکوفایی در مجلس شورای‌ اسلامی شد و گفت: مراکز رشد در شهرستان‌ها راه‌اندازی شود و مراکز رشد مشهد و اصفهان و یزد بعنوان مراکز موفق به عنوان الگوی استان خراسان جنوبی قرار گیرند.

۹۹/۰۲/۰۱

┏━━━━━━┓
@Nasiraei_ir
عشق آباد خبر
@eshkabar
ارسال شده توسط:۰۹۱۳۲۵۰۲۰۳۹ علی رجب زاده
@eshkabar

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن