✅توصیه های بهداشتی در مراسم عید سعید قربان از خرید دام

✅توصیه های بهداشتی در مراسم عید سعید قربان

از خرید دام زنده و یا گوشت هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شود خوداری کنید

دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید

ذبح دام‌ را صرفا در کشتارگاه ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند وبه هیچ عنوان دام را در منازل یا معابر عمومی ذبح نکنند

افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش ، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کنند همچنین خونابه ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود

گوشت دام‌ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت ۲۴ساعت در دمای ۴درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود

جگر و سایر امعا واحشای دام پس از ۴۸ساعت نگهداری در دمای ۴درجه سانتی گراد مصرف شود

به هیچ وجه دامی که دارای علائم و بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نشود

✍️روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان طبس
@eshkabar
ارسال شده توسط:Ahmad Rajabzadeh
@eshkabar

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن