#زندگی_نامه در ۱۳ خرداد ماه ۱۳۲۹ در خانواده ای مذهبی و

#زندگی_نامه

در ۱۳ خرداد ماه ۱۳۲۹ در خانواده ای مذهبی و زحمت کش در روستای نیگنان شهرستان  بشرویه  متولد شد  . به خاطر عشق خانواده به مولایشان علی (ع) اورا علیجان نامیدند . خانواده وی برای کسب و کار درمعادن بخش دستگردان به این بخش مهاجرت نمودند و پدر وی در معدن گردو. در شرکت مینا کان  استخدام شد .و علیجان و سایر اعضاء خانواده در روستای جعفر آباد سکونت گزیدند .و بعد که محل کار پدر به معدن ازبکوه منتقل شد خانواده نیزبه این معدن رفتند و علیجان تحصیلات دوره ابتدایی خود را تا کلاس ششم در دبستان معدن ازبکو  به اتمام رسانید .و به عنوان همکار بهداشتیار معد ن    د ر همانجا مشغول به کار شد و سپس برای کاربهتر عازم تهران و در یک شرکت خدماتی  مشغول به کار گردید .

علیجان به علت کهولت سن پدر از خدمت سربازی معاف شد . وی به علت وجود زنان بی حجاب در محل کارش از کارش دست کشید و با معرفی آشنایان در کارخانه قوه پارس  استخدام گردید . علیجان همراه با کار در دبیرستان بزرگسالان ادامه تحصیل داد . تقید وی به مسائل مذهبی . در هر جمعی قرار می گرفت  ازمسائل دینی سخن می گفت ودر شب نشینی ها  با طرح مسائل دینی فضای جلسه را از غیبت کردن دور می کرد و به شدت از غیبت متنفر بود .

مبارزات آشکار علیجان همراه با ملت ایران از سال ۵۶ شروع شد و در برنامه های مبارزاتی علیه رژیم شاه  حضوری چشمکیر داشت .در روزهای ۹ و۱۰ محرم سال ۵۷ از جمله کسانی بود که همراه اهالی اسلام شهر و باغ فیض در برنامه های انقلابی حضور داشت . او عاشق امام بود و فرمایشات امام را شرعا بر خود واجب می دانست . با توجه به فرمان امام برای کمک به روستائیان  کار در کارخانه که مسئول یک قسمت آن بود ترک کرد و برای خدمت به مردم روستایی عازم بخش دستگردان و شهرستان طبس گردید . و مردم بخش دستگردان بویژه دهستان بسیار محروم یخاب تلاشهای اورا در جهاد سازندگی آن وقت  فراموش نکرده اند . با شروع جنگ تحمیلی او در اولین روزهای جنگ  در سال ۵۹ عازم جبهه شد  و برای باردوم و سوم نیز در سالهای ۶۲ و ۶۳ عازم جبهه شد .و سرانجام در آخرین سفر خود در سال ۶۴  عاشقانه و مسرورانه عازم جبهه شد و اطرافیان نقل می کنند که هیچ وقت علیجان را آن قدر خوشحال ندیدند .او به هنگام خداحافظی با پدرخانمش گفت عموجان حلالم کن که در این سفر بازگشتی نیست . او در گردان فلق لشکر ۲۱ امام رضا (ع) به عنوان امداد گر سازماندهی و در عملیات والفجر ۸ شرکت نمود . و در تاریخ ۲۲/۱۱/۶۴مفقود الاثر گردید پیکر پاکش بعد از ۱۲ سال پیدا کردند و برای تشییع و تدفین به بخش دستگردان منتقل و در گلزار شهدای عشق آباد به خاک سپرده شد .

#پایگاه_مقاومت_بسیج_شهید_بهشتی_عشق_آباد
@eshkabar
ارسال شده توسط:Ahmad Rajabzadeh
@eshkabar

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن