اصول تغذیه ای صحیح در ماه رمضان همزمان با

اصول تغذیه ای صحیح در ماه رمضان همزمان با شیوع کرونا؛
نوشیدن بیش از ۸ لیوان آب فراموش نشود
مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری را فراموش کنید.
در وعده سحر از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند، استفاده شود.
با توجه به اینکه کم آب شدن بدن و خشکی گلو می تواند زمینه را برای ابتلا به کووید ۱۹ فراهم کند، در وعده سحر سبزی هایی که آب بیشتری دارند، مصرف شوند.
مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ و یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار توصیه می شود.
مصرف بامیه و زولبیا که دارای مقادیر زیادی قند و چربی، اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند، در وعده افطار بسیار محدود شود.
در صورت امکان در وعده افطار ۲-۳ عدد خرما مصرف شود.

خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی
@iribnews_skh
عشق آباد خبر
@eshkabar
ارسال شده توسط:۰۹۱۳۲۵۰۲۰۳۹ علی رجب زاده
@eshkabar

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن