✅ برای پیشگیری از بیماری های قابل انتقال بین انسان


✅ برای پیشگیری از بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان باید:

۱- گوشت دام تازه ذبح شده را به مدت ۲۴ساعت در یخچال نگهداری و سپس خرد کنید و در فریزر قرار دهید. در هنگام خرد کردن گوشت از دستکش استفاده کنید.

✍روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس
@eshkabar
ارسال شده توسط:Ahmad Rajabzadeh
@eshkabar

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن