‍ #تجربه_موفق #خشکاله_پوست_میوه #مدیریت_پسماند استفاده از تجارب موفق مناطق دیگر ،راهگشای توسعه شهرستان خلال

‍ #تجربه_موفق
#خشکاله_پوست_میوه
#مدیریت_پسماند
استفاده از تجارب موفق مناطق دیگر ،راهگشای توسعه شهرستان

خلال کردن و خشک کردن پوست میوه و میوه دوریختنی (موز، محصولات جالیزی، مرکبات، نان،و..)توسط ،خانواده های خوش سلیقه،قزوینی،تهرانی،و…حرکتی نو و موثر در جهت حفظ محیط زیست به حساب می آید.

مزیت این طرح:
۱_با تفکیک زباله تر از خشک، از ایجاد شیرابه که معضل بزرگ دفن زباله است جلوگیری می شود
که این کار باعث حفاظت سفره های آب زیرزمینی از آلودگی می شود.
۲_جلوگیری از شیوع بیماری های عفونی و واگیردار
۳_حفظ کلی محیط زیست و جاندارن طبیعت
۴_حفظ سیمای محیط زیست،و بوی تعفن زباله
۵_کمک بزرگ جهت تامین علوفه (با میزان ارزش غذایی بالا)
۶_کمک به اقتصاد خانه
۷_جلوگیری از اسراف و استفاده حداکثری از منابع
۸_زباله خشک تفکیک شده قابل فروش می شود.

حال شاید عده ای بگویند که این کار ما چه فایده دارد؟!! ،این میزان خشک کردن بسیار کم است.
هر خانواده سالیانه به طور میانگین قادر به تولید #۳۰کیلوگرم خشکاله(#آجیل_ببعی ) است؛
که مجموعا بیش از #۶۰۰تن خشکاله از جمعیت بیست هزار خانواری شهرستان حاصل می شود؛
این میزان تقریبا نصف علوفه (جو)مورد نیاز شهرستان است!!
پ ن: در شهرستان در هر خاندان و فامیل،حداقل یک یا چند نفر مشغول به شغل دامداری هستند، که عزیزان می توانند این محصول را تحویل شان بدهند
یا مراکز(دائم یا موقت) برای جمع آوری ایجاد شود
با ایجاد این دست طرح ها و پویش ها نو و خلاقانه ،امید است اقتصاد و فرهنگ رنگ و بوی دیگری بگیرد…
و شاهد اولین مرحله جمع آوری باشیم
با دست خالی و با کمترین امکانات هم می شود کار خیر انجام داد..(یدالله مع الجماعه)
#موسی_الرضابرهانی #فتامل #پویش_احیاجنگل_های_بنه_بادمشک_انجیرکوهی #زمین_پاک #آب_آشامیدنی‌ #سفره_آب_زیرزمینی
#شهرستان_دستگردان_طبس_دیهوک
#خشکاله #آجیل_ببعی #اشتغالزایی_توسعه
#محیط_زیست #کار_تشکیلاتی
عشق آباد خبر
@eshkabar
ارسال شده توسط:۰۹۱۳۲۵۰۲۰۳۹ علی رجب زاده
@eshkabar

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن